All The Tools You Need To Build A Successful Online Business

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia odio sed. Mauris pellentesque eget lorem malesuada wisi nec, nullam mus. Mauris vel mauris. Orci fusce ipsum faucibus scelerisque.

Når er det nyttig med en veileder?

Selv har jeg prøvd mange former for veiledning, coaching, healing med mer i løpet av de siste årene. 

Det jeg har funnet ut for meg selv er at å møte en åpen person, som har plass til å høre på mine historier, mine utfodringer og mine tanker. Uten dømme meg, uten å prøve å fortelle deg hva som er riktig. Men ha plass til hele meg og hjelpe meg å se det større bildet og pirke borti noen av de historiene jeg sitter fast i. Hjelpe meg å se dypere svar i meg selv på hva som er riktig for akkurat meg her og nå. DET er det som er verdifult med å ha en mentor eller veileder.Du sitter på svarenen selv. Men det er ikke alltid så lett å se når vi står midt oppi historiene våre. En veileder hjelper deg å klarne hodet. Fordi en veileder dømmer deg ikke, men vil høre på det du har på hjertet. Dette skaper plass til at ny klarhet kan strømme inn i tankene og tilstedeværelsen. 

En veileders rolle er å holde et rom til at du føler deg trygg til å utforske deg selv, slik at du kan finne nye svar som vil slippe deg fri fra det som er vanskelig. Nye svar gir deg muligheten til å ta nye valg. 

Hva en veileder ikke er? En veileder er ikke en som gir deg medhold i dine offerhistorier. En veileder lytter, men gir deg også ærlige og direkte svar som hjelper deg å komme deg ut av offerhistorier hvor du blir sittende helt fast. Med andre ord; en veileder vil se deg for den du er- men vil ikke synes synd på deg. En veileder tror på ditt potensiale og utfordrer deg til å se dine beste sider av deg selv.

 

Hva vil du få ut av denne prosessen? Dette påvirker hverdagen din positivt på alle plan. Relasjoner vil bli enklere å håndtere, du vil få rom til å skape flere magiske øyeblikk. Du vil oppleve å komme i dypere kontakt med deg selv. Du vil kunne uttrykke mer den du egentlig er som person og du vil føle deg friere og lykkeligere der du er, uten å føle at du må jage resultater for å ha noen verdi for deg selv og mennesker du har i ditt liv. Når du er friere så vil også andre sette mer pris på den du er og føle seg friere rundt deg. 

Ved å ta ansvar for vår egen utvikling hjelper vi også andre å sette seg selv fri.

 

Har du lest så langt? Dette er kanskje noe for deg?
La oss ta en uforpliktende prat for å se om vi kan jobbe sammen.

Gleder meg til å bli kjent med deg!

Amazing Feature

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae.

Call To Action

Amazing Feature

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae.

Call To Action

Amazing Feature

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae.

Call To Action