Hvem er Øystein?

................

Mitt navn er Øystein Rabbe. Det jeg brenner for er å leve et liv hvor jeg kan uttrykke min kreativitet, der jeg er åpen, autentisk og har noe å gi til verden. Ved å gå denne veien vil jeg også hjelpe deg og leve ut det som er autentisk for deg.

Jeg vil du skal få lov til å oppdage hvilke ressurser du sitter når hjertet, hodet og kroppen er i balanse. Den kreativiteten, kjærligheten og alt det vakre som bor i deg - venter på å komme ut.

Jeg vil se deg blomstre og jeg vil se deg skape din beste verden for deg og alle rundt deg.

 

Allerede i tenårene visste jeg at Film og TV var noe jeg ville jobbe med. Dit kom jeg veldig fort. Dette førte til at tidlig i 20-årene ble jeg utbrent og endte opp i en personlig krise. Hele mitt fokus var å bygge noe som skulle få verden til å se jeg var god nok. Jeg hadde bygget et firma og var på utsiden “vellykket.” 
På innsiden begynte jeg å innse at jeg ante ikke hvem jeg var eller hva jeg egentlig ville.

Dette satte i gang min indre reise for å finne ut hvem jeg er og hvorfor jeg ville jobbe med det jeg jobber med.

På den veien fant jeg en dypere sannhet i meg selv og det ble derfor lettere å skape det livet jeg ønsker og de resultatene jeg er ute etter, uten å hele tiden være fanget i å leve opp til forventningen fra samfunnet, de rundt meg og min gamle ide om suksess og hva det skulle gi meg. 

Nå er det klart for meg at det jeg brenner mest for av alt er å være autentisk og å hjelpe deg og andre på veien som ønsker det samme: Jeg ønsker at du skal finne veien til det dypeste i deg selv.

Klar til å begynne reisen?

................

Join one of my online courses to get guidance for every step of your business journey!

Kom over "meditasjonsangsten"

...............


 

Les mer ...

Aktiver din indre leder og skap et meningsfylt liv fra hjertet

................

Les mer ...

Nå frem med coaching 1-1

...............

 

 

Book online nå

Motta en GRATIS
frihetsmeditasjon

............

Meld deg på nyhetsbrevet og få tilsendt guidet meditasjon som setter deg fri fra gamle overbevisninger slik at du kan oppleve mer frihet og skape den hverdagen du ønsker deg.